TRANSCONCA  |  25 DE FEBRER DE 2024   |  MUNICIPIS CONCA D’ÒDENA

Salutació

Edició 2024

Encarem la tercera edició de la Transconca amb moltes ganes, il·lusió i força. La important resposta que hem tingut en les dues primeres edicions ens encoratgen en seguir fent realitat aquest projecte.

Aquest esdeveniment ens compromet a uns valors molts intensos i sensibles que el fan atractiu i engrescador igual que el seu format.

Mantenim l’objectiu inicial, que ens havíem marcat, de ser un esdeveniment popular, familiar i de festa, amb la certesa que ho estem aconseguint. Sobre tot essent conscients que donem suport i visibilitat a les malalties minoritàries de les MPS – lisosomals i a la resta.

Hem estat treballant durant tot aquest any, amb l’experiència de les dues edicions realitzades, pensant en com millorar i créixer. Per això el repte que ens hem posat es d’aconseguir mil participants i esser molts per les malalties minoritàries.

Seguim obstinats en treballar intensament per millorar alguns aspectes organitzatius per aquesta edició del 2024.

Als que vàreu participar l’any passat us volem demanar que repetiu, que us esperem, i als que no vàreu poder venir, animar-vos a que vingueu i participeu. Ens veiem a la Transconca!

Antoni Mabras Marimon
Alcalde de la Pobla de Claramunt

Ajuntament de la Pobla de Claramunt

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, conjuntament amb l’associació MPS-Lisosomals, i dels municipis de la Conca d’Òdena (Castellolí, Igualada, Jorba, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí) per tercer any consecutiu estem preparant una nova edició de la Transconca, mantenint la il·lusió i ganes del principi.

Aquesta tercera edició l’encarem amb la novetat dels reconeixements Transconca perquè creiem que hem de fer un pas més per les malalties minoritàries. Afortunadament cada vegada hi ha mes persones sensibilitzades i volem reconèixer la seva dedicació i aportació a la ciència i al benestar dels afectats.

La Transconca és una oportunitat pel nostre municipi, que volem aprofitar. Hem demostrat que tenim la capacitat d’organitzar i acollir un esdeveniment important. Tot això ens permet donar-nos a conèixer com a pobla i destí.

Us animo a participar-hi i que gaudiu de la Transconca, del paisatge, de l’entorn, de l’ambient i al mateix temps tingueu la satisfacció d’estar al costat de les malalties minoritàries. Us esperem!

Jordi Cruz Villalba
Director de MPS

Associació MPS

Benvolguts i benvolgudes,

La tercera edició de la Transconca es una realitat i això ens fa molta il·lusió. Per a una entitat com la nostra poder liderar un projecte tant engrescador com aquest, es una important responsabilitat i alhora una gran satisfacció.

No deixem de perdre els objectius que perseguim, que son els de donar visibilitat a les malalties minoritàries, per tal de millorar els seus tractaments i sobretot la qualitat de vida dels afectats.

Estem preparant una nova edició de la Transconca, conjuntament amb l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, al que agraïm molt sincerament el seu suport i compromís, igual que la resta d’ajuntaments de la Conca d’Òdena. També a tots els que ens ajuden a fer-ho possible. La vostra participació és un revulsiu per a tots nosaltres, a més d’arrencar un somriure a tots els nens i nenes que pateixen les MPS i dels seus familiars. Moltes gràcies i ens veiem el diumenge 25 de febrer.